Teams

SENIOREN

Badmintonclub Schijndel biedt volop mogelijkheden voor gevorderde seniorenspelers. Naast de wekelijkse trainingen op dinsdagavond en vrijdagavond is het mogelijk om competitie te spelen.
Ben jij een amitieuze badmintonner met ervaring? Het is altijd mogelijk om vrijblijvend kennis te maken en een keer mee te trainen. Je bent altijd welkom tijdens de trainingen in de sporthal.

Speeltijden senioren en competitiespelers:
– dinsdag: 19.30 – 22.00 uur
– vrijdag: 19.30 – 22.00 uur

JEUGD

Badmintonclub Schijndel biedt volop mogelijkheden voor jeugdspelers. Naast twee keer per week trainingen is het mogelijk om competitie te spelen. Badmintonclub Schijndel kent momenteel geen wachtlijst. Uiteraard organiseert de Badmintonclub Schijndel gedurende het seizoen regelmatig leuke evenementen voor haar jeugdleden. De jaarlijkse sinterklaasviering, een jeugdkamp zijn slechts enkele voorbeelden.Het is altijd mogelijk om een keer vrijblijvend mee te trainen. Je bent altijd welkom tijdens de trainingen in de sporthal.

Speeltijden jeugd:
– dinsdag: 18.30 – 19.30 uur
– vrijdag: 18.30 – 19.30 uur

RECREANTEN

Vanaf 18 jaar is het mogelijk als recreant lid te worden van de BCS. Gezellig met elkaar de badmintonsport beoefenen. Zowel voor gevorderde spelers als beginners zijn er volop mogelijkheden binnen onze vereniging.
Voor beginners is het zelfs mogelijk kosteloze trainingen als introductie in de badmintonsport te volgen. Nieuwe leden zonder ervaring zijn zeer welkom!

Speeltijden recreanten:
– dinsdag: 20.00 – 22.00 uur
– vrijdag: 20.00 – 22.00 uur

INTERESSE?

Heb jij interesse om lid te worden kom dan een keer langs! Of meld jezelf nu aan.